quote_background.png

workshops

workshops-banner.jpg
 

Creëer transformerend resultaat met de kracht van een kleine groep!


Anderen gingen je reeds voor, en mét succes. Lees maar:

JOUvolutie | referenties
Het JOUvolutie Traject heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kan helpen! Deze 5 dagen hebben voor mij meer gedaan dan jaren therapie. Ik had nooit gedacht dat ik zoals nu kon worden. Ik ben je hiervoor eeuwig dankbaar!

Door het JOUvolutie Traject ben ik meer gaan voelen in plaats van overleven waardoor ik rustiger in het leven sta en een betere mama en partner ben geworden. Bedankt voor wat je in de wereld zet en bedankt dat ik door jou ben kunnen worden wie ik ben vandaag.

Het JOUvolutie Traject was subliem. Ik dacht ‘ik weet al veel over mezelf’ totdat ik deze workshop volgde... De spiegel was groot maar zeer leerrijk en leuk! Dag in en uit kan ik je tips en kennis toepassen. Op weg naar hart & ziel die mooi verbonden zijn. Hartelijk dank voor jouw energie en persoon! #TOPWIJF
JOUvolutie | referenties
 

Onze workshops


JOUvolutie | stap in je kracht

De JOUvolutie


introductie

Stap in je KRACHT!

JOUvolutie | versterk je sparkle

Hét JOUvolutie
traject

Versterk je SPARKLE!

JOUvolutie | WERKvolutie

De WERKvolutie


1-daagse

Sta GEPASSIONEERD op het werk!

 

Onze workshops zijn altijd snel volzet dus wees er op tijd bij!

green_background-.png
 

Nog een vraag?


Zit je nog met een vraag over onze workshops? Stel ze hieronder en vul je gegevens in. Je mag snel een antwoord terug verwachten!

Naam *
Naam
 
 

Geregistreerd KMO-dienstverlener


Het JOUvolutie Centrum is geregistreerd KMO-dienstverlener. Heb jij recht op subsidie van de overheid? Kijk het hier even na. Je aanvraag kan je doen via deze weg.

Binnenkort zijn we ook erkend VDAB-loopbaancoach. Dit wil zeggen dat je vanaf dan jouw loopbaancheques kan inzetten wanneer je een loopbaancoaching volgt bij ons.

Je opleidingscheques kan je nu al inzetten voor de JOUvolutie workshops, indien je huidige loopbaancoach toestemt dat je deze workshop volgt in het kader van je loopbaantraject.

 
green background.png