WERKvolutie Coaching


Deze professionele coaching zorgT ervoor dat je gepassioneerd(er) in je job staat! OF helpt je op weg naar een nieuw, sterk professioneel plan!

  • Is dit nu de job die voor mij is weggelegd? Zo ja, hoe kan ik mijn kwaliteiten nog meer inzetten? Zo nee, wat is dan wel een job waar ik echt gelukkig van word?

  • Hoe ga ik met moeilijke situaties op het werk om?

  • Hoe maak ik mijn professionele dromen waar?

  • Hoe kan ik vanuit passie in mijn job staan? 


WERKWIJZE

Tijdens het eerste gesprek maken we samen jouw professionele doelen helder.

Stapsgewijs gaan we hierrond aan de slag. Een sessie wordt regelmatig visueel, op het bord of op papier, uitgetekend. Zo heb je achteraf ook steeds een overzicht mee van de inhoud.

Dagmar werkt met:

  • een gerichte focus op leerkansen in elke ervaring die je meemaakt, 

  • diepgang en verbinding van mens tot mens,

  • vooral praktische handvatten om toe te passen op de werkvloer.  


RESULTATEN

Een professioneel coachingstraject zorgt ervoor dat 

  • je (terug) gepassioneerd op het werk staat! 

  • je moeilijke situaties succesvol aanpakt

  • je vanuit zelfreflectie ook op lange termijn in je kracht blijft staan


DOELGROEP

Voor professionals die graag gepassioneerd op het wek willen staan en/of behoefte hebben aan verandering, inzicht en groei op de werkvloer én die klaar zijn om zélf actief aan de slag te gaan!


INVESTERING

Als KMO-professional stap je in een coachingstraject waarbij je de keuze hebt tussen 3, 5 of 7 sessies.  Elke sessie van een uur kost 100€.

Via KMO-subsidie is je investering per sessie slechts 60€/uur.

Wil je graag dat Dagmar een professioneel coachingtraject op maat opzet binnen jouw organisatie met één of meerdere personen? Dan is het tarief 125€/u.

Meer info hierover ⟶


LOCATIE

Op de praktijk, in het JOUvolutie Centrum Elfenbergstraat 19, 3511 Kuringen (Hasselt) of op de werkplek zelf*. 

*enkel bij een organisatie-traject


OVER DE TRAINER

Dagmar is klinisch & ontwikkelingspsychologe en heeft 10 jaar als leidingevende verschillende teams begeleidt en steeds een beleidsfunctie gehad.

Ook geeft ze teambuildings en teamcoachings vanuit het JOUvolutie Centrum. Dit zowel op organisatieniveau, directieniveau en op medewerkerniveau.

Professionals ondersteunen is één van Dagmar haar kwaliteiten. Samen op zoek naar een plan voor je professionele doelen en helder krijgen wat jij nodig hebt om vanuit passie in het werk te staan is een zalig doel om samen aan te werken! 

team_dagmar.jpg

Wil jij vol passie in je job staan?
Leg dan NU je coachingsessie met Dagmar vast!


Geregistreerd KMO-dienstverlener

Het JOUvolutie Centrum is geregistreerd KMO-dienstverlener. Heb jij recht op subsidie van de overheid? Kijk het hier even na. Je aanvraag kan je doen via deze weg.

Binnenkort zijn we ook erkend VDAB-loopbaancoach. Dit wil zeggen dat je vanaf dan jouw loopbaancheques kan inzetten wanneer je een loopbaancoaching volgt bij ons.

Je opleidingscheques kan je nu al inzetten voor de JOUvolutie workshops, indien je huidige loopbaancoach toestemt dat je deze workshop volgt in het kader van je loopbaantraject.

kmo-portefeuille.jpg
 

 

Heb je nog een vraag? Vul dan hieronder je gegevens in en aarzel niet je vraag te stellen!

Naam *
Naam