TEAMvolutie Coaching | Trajecten op maat


Stap met ons in een organisatie- en/of teamtraject, perfect afgestemd op jullie behoeften! 

Vanuit het JOUvolutie Centrum zijn we gepassioneerd om organisaties en teams op weg te helpen naar zelfsturende, zelforganiserende entiteiten, waar ieder zichzelf mag en kan zijn én er zeer resultaatgericht aan de organisatie/teamdoelen gewerkt wordt.


WERKWIJZE

Een team- of organisatietraject kan verschillende vormen aannemen. Het kan gaan van 1op1 coaching tot coaching in kleine groep. Ook workshops op maat van halve tot hele dagen, in de vorm van teambuilding, zitten in het aanbod. En wil je een inspirerende lezing geven aan een grote groep mensen, dan ben je zeker aan het juiste adres!

Het meest intense resultaat heeft een langdurig leertraject waarbij het JOUvolutie Centrum jullie organisatie doelgericht ondersteunt in bv. de omschakeling naar zelfsturende teams. Er wordt, afhankelijk van jullie behoeften en doelstellingen, gewerkt met ervaringsgerichte oefeningen in een enthousiaste dynamiek in ‘real-life’ waarbij het proces extra ondersteund kan worden met zelfgemaakte kwalitatieve online modules.

We starten met een afstemmingsgesprek dat uitmondt in een voorstel tot aanpak. Vanaf de start wordt er tussentijds geëvalueerd en worden doelen en aanpak bijgesteld op basis van de groei & behoeften van de medewerkers en de organisatie in zijn geheel.  


RESULTATEN

Afhankelijk van de specifieke aanvraag, heeft het individu, het team of de organisatie duidelijk waar de krachten en de kansen liggen.

De groei is zichtbaar door acties op de werkvloer. Ook op lange termijn is duidelijk wat de te volgen piste is. 


DOELGROEP

Organisaties, teams en individuen, die een specifieke groei-vraag hebben of die meer gedeeld leiderschap willen zien op de werkvloer en hierin graag extern, deskundig en dynamisch ondersteund willen worden om actief en ervaringsgericht aan de slag te gaan! 


INVESTERING

Afhankelijk van de specifieke voorbereiding en grootte van de opdracht, geven we een richtprijs van 125€/u excl. BTW en vervoersonkosten. 


LOCATIE

Het traject op maat zal voornamelijk doorgaan in de organisatie zelf. 


OVER DE TRAINER

Dagmar is klinisch & ontwikkelingspsychologe en heeft 10 jaar als leidingevende verschillende teams ondersteund en steeds een beleidsfunctie gehad.

Ook geeft ze teambuildings en teamcoachings vanuit het JOUvolutie Centrum. Dit zowel op organisatieniveau, directieniveau en op medewerkerniveau. Professionals & organisaties ondersteunen is één van Dagmar haar kwaliteiten.

Samen op zoek naar een setting waarbij ieders eigenheid mag gezien worden én er efficiënt, mét resultaat, SAMENgewerkt wordt: dat is het doel! 

JOUvolutie | Dagmar Oversteyns

Wil je dat jouw organisatie en/of team groeit naar een zelfsturende, zelforganiserende entiteit?
Neem dan telefonisch contact op met Dagmar voor een eerste kennismakingsgesprek.

Dagmar OversteynS
0476/36.90.51Geregistreerd KMO-dienstverlener

Het JOUvolutie Centrum is geregistreerd KMO-dienstverlener. Heb jij recht op subsidie van de overheid? Kijk het hier even na. Je aanvraag kan je doen via deze weg.

Binnenkort zijn we ook erkend VDAB-loopbaancoach. Dit wil zeggen dat je vanaf dan jouw loopbaancheques kan inzetten wanneer je een loopbaancoaching volgt bij ons.

Je opleidingscheques kan je nu al inzetten voor de JOUvolutie workshops, indien je huidige loopbaancoach toestemt dat je deze workshop volgt in het kader van je loopbaantraject.

loopbaancheque.jpg
 

 

Heb je nog een vraag? Vul dan hieronder je gegevens in en aarzel niet je vraag te stellen!

Naam *
Naam