Wanneer we lief zijn voor onszelf is het zoveel gemakkelijker om lief te blijven tegen al die anderen die we zo liefhebben.

 

- Daisy Mombeek

Liefdes Coach / Seksuoloog / Psycholoog.


Recente bijkomende opleidingen:

Master of Science, Psychologie / Opleiding tot Seksuoloog / Opleiding tot Oplossingsgericht Counselor / JOUvolutie 5-daagse


Daisy van dichtbij:

  • Ik ben o.a. vrouw, Poepie, mama en passionele liefdes coach. Dit zijn allemaal titels waar mijn hart van gaat stralen!

  • Ik wil een leven leiden waar ik intens van kan genieten.

  • LIEFDE blijkt mijn grootste geluk! Dus ben ik op ontdekking naar wat helpend is om meer liefde in mijn wereld te brengen.

  • Met “Lang Leve de Liefde” wil ik tegen 2025 minstens 10.000 mensen hebben geholpen om meer liefde te ervaren. Zo kunnen we in co-creatie de wereld liefdevoller maken.

  • Liefde * Seksualiteit * Verbondenheid * Intimiteit * Zelfliefde * Passie * Zot doen * Dansen


Interessante ervaring:

In 2015 kwam ik bij Dagmar omdat ik het zo graag goed wou doen in mijn werk als psycholoog en als mama. Ik had zo bang om te crashen, want dat kon ik mij niet permitteren. In de begeleiding die volgde leerde ik stukken van mezelf kennen die ik nog nooit eerder had gezien. Ik ging steeds meer in mijn kracht staan en mijn comfort zone werd steeds groter.

Het JOUvolutie-traject is voor mij een hele grote spiegel (met vergrootglas) voor mijn functioneren in het dagelijks leven. Ik word me elke dag weer bewust van nieuwe dingen. Ik zie mijn processen steeds beter en beter. Ik ontdek elke keer opnieuw manieren om mezelf meer in mijn kracht te zetten. En ik leer vooral hoe ik heel veel van mezelf kan houden en hierdoor zoveel meer van anderen kan houden!